8 augusti 2019

The 100% rule that will change your life

Ännu ett spännande TED talk - The 100% rule. Mannen på scenen heter Benjamin Hardy och är en spännande ung organisationspsykolog och entreprenör. Denna föreläsning handlar om att du behöver göra ett commitment till 100% och ändra din identitet för att säkert lyckas med en större förändring som du vill göra. Typ, om du vill springa ett maraton så måste du först se dig själv som en maratonlöpare och verkligen bestämma dig för att du ska springa ett maraton t ex genom att anmäla dig till New York maraton och betala flygresan dit - annars kommer det bli väldigt svårt att göra det som krävs för att klara av att springa ett maraton.

En summering av "föreläsningen":

Changing your behaviour has to be first a shift of identity

Almost all successful entrepreneurs have had "a point of no return experience", e.g.
making a financial investment in your end goal, like buying a full shipment of shoes or buying an expensive suit that is much smaller than your size right now. 
This forces your identity to shift.


"How you do anything is how you do everything"

A mantra:          
"100% commitment is easier than 98% commitment"
         Clayton Christensen

If you only commit 98% you end up with decision fatigue,
i.e. the situation often wins - willpower does not work.

"Once I made a decision I never thought about it again"
     Michael Jordan

Once you are able to make the shift of identity and decide how you want to see yourself for the rest of your life, also cutting of alternative options by committing 100%, then all of a sudden your mind will be completely free and you have energy to start doing the things you have been procrastinating for many years.

Your confidence is the byproduct of prior performanceSe gärna hela Youtube klippet från detta TEDxTalk i Klagenfurt med titeln "The 100 Percent Rule That Will Change Your Life" av Benjamin Hardy:

1 kommentar:

  1. Mitt namn Jönsson Björkman, form, Kristianstad (Sverige) Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i den ena gräset tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Osagiede kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Osagiede. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr. Osagiede verkliga och kraftfulla stava caster som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i en tid av problem, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller att din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte mer, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontaktmeddelande på: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp på +2349014523836
    eller viber +2349014523836

    SvaraRadera