29 december 2020

Robin Sharma - 10 habits of 2021 challenge

En av mina favoriter är Robin Sharma. Han har ett fantastiskt sätt att beskriva vilka vanor som behövs för att bli verkligt framgångsrik. Inför 2021 beskriver han en utmaning - "my top ten habits of 2021 challenge" - practice the following electrifying habits for the first 66 days of the new year until they become your standard operating system.


Det är inte alltid jag klarar av att agera transformational för mig själv, men nedan lista ser ut att vara en bra utgångspunkt för en "kick-start" av 2021. Om du inte gillar nedan, kolla upp någon av alla hans andra spännande listor via mina tidigare blogginlägg.


The habits:

#1 Speak not anything negative

Träna på att "klagofasta". Börja med en dag, utöka till en vecka, sen en månad...


#2 Don´t buy what you don´t need

Undvik varuhus - då undviker du också frestelsen att köpa något onödigt


#3 Keep a night journal

Innan du somnar, skriv ner lärdomar från dagen och vad du behöver förbättra till morgondagen


#4 Study for an hour a day

Studera, skriv ner, planera och reflektera inom de område du vill förbättra 2021


#5 Don´t check for messages until noon each working day

Använd dina kreativa och fokuserade första timmar av dagen till dina viktiga arbetsuppgifter


#6 Hire a fitness trainer

När du har en egen tränare så blir din träning mer seriös. Alternativt, träna i grupp


#7 Represent noble virtue

Trots tuffa tider, fokusera på ärlighet, fantasi, mod, medkänsla och hårt arbete


#8 Leave everyone you meet better than you found them

Bidra med hopp, inspiration och att få andra att växa utifrån egna förmågor


#9 Have a bias for the doing of the hard things

Omfamna det som är svårt - det gör dig starkare, skickligare och modigare


#10 Join the 5 AM club

Börja dagen tidigt med en morgonrutin som bidrar till din egen transformation


2 kommentarer:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
  1) Love Spells
  2) lösning och botemedel mot all sjukdom
  3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
  4) Äktenskapstavlar
  5) Graviditetsförtrollning
  6) Breakup Spells
  7) Döden
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera
 2. Tja, vad kan jag säga ... min före detta man lurade mig flera gånger i vårt äktenskap. Skulle jag bara ha mer smärta att sitta? NEJ! Jag kontaktade en trollkarl, doktor Idemmiri, för att hjälpa mig eftersom min familj blev upp och ner. Till min största förvåning kom min man tillbaka idag och bytte automatiskt från sin dåliga attityd. Jag är så glad att vi lever lyckligt igen. Ett stort tack till läkaren IDEMMIRI som gjorde det möjligt för min familj att vara glad igen som aldrig förr ... EMAIL DR IDEMMIRI (idemmiri9@gmail.com/+2349070818779.

  Jag är Deborah Talbot från Italien, men karaktären av mitt jobb fick mig att välja att bo i USA. Jag lovar Dr Idemmiri att jag kommer att dela hans bra jobb över hela världen.

  SvaraRadera