Charlotte Perelli och Mårten på Ronneby Brunn


En bild säger mer än 1000 ord.


Informationen / faktat bakom denna bild är;
- kickoff Ronneby Brunn 2005, underhållning av Charlotte Perelli efter en gedigen trerätters middag med tillhörande vin, en glad sångerska med sitt band och några från publiken som "deltager" i showen.

Reflektera över :
1. Varför väljer jag att publicera denna bild, dvs vilken exformation har producerats av mig i samband med att jag valt ut denna bild
2. Vad kommunicerar själva bilden?
3. Hur tolkar du bilden, dvs vilken exformation aktiveras hos dig när du ser bilden

Se på videon "Take me to your heaven" från YouTube innan du läser vidare nedanför klippet:


Svar:
1. Jag själv tycker detta är en fantastisk bild som återspeglar känslotillstånd på ett tydligt sätt, t ex körtjejen som är i upplösningstillstånd. Helt klart är jag lite stolt över att sjunga duett med Charlotte Perelli och också lite nöjd med att jag ser så oberörd och harmonisk ut. Rent allmänt så är jag väldigt fascinerad av Melodifestivalen och kan texten på "Tusen och en natt" skapligt - kan tänka mig att det uppfattas som lite provocerande av vissa ...
2. För mig kommunicerar bilden äkta glädje
3. Kommentera jättegärna vilken exformation som aktiveras just i din hjärna - överraska mig ...

Kommentarer

 1. Marita Öman20 maj 2010 08:26

  Min första tanke är att tusan vad bra du är bra på photoshop. Du ingår inte riktigt i sammanhanget, du ser inklippt ut. Men sen ser jag att du faktiskt, IRL, fysiskt finns på plats - men knappast mentalt. Var är du, i vilken "heaven"? Alla övriga på bilden verkar engagerad i just den frågan.

  Eller en typisk Jan Stenmark-bild där undertexten kunde vara: "Ju mer jag tänkte på det desto mer kändes idén med inomhusfontäner rätt"

  SvaraRadera
 2. Det som inte syns på bilden är att jag precis innan sjungit med i refrängen och kanske även lite i versen, vilket ju så klart gör att alla är grymt imponerad av den där killen ;-)
  Dessutom, inomhusfontäner är alltid rätt.
  /Mårten

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Trotsa vildmarken - våga vara operfekt!

Förändring - "Fyrarummaren"

Assertiv kommunikation